Maandag 26-10-2020

Ken je ons 𝕒𝔹𝕆ℕ𝔹𝕆ℕ𝕟𝕖𝕞𝕖𝕟𝕥 al? 

Een leuke manier om jezelf of iemand anders een aantal maanden te verrassen met een doosje van 4 bonbons. Deze worden dan gratis bezorgd (Groesbeek, Berg en Dal, De Horst, Bredeweg) of opgestuurd (EUR 1,82 porto) in het eerste weekend van de maand. 

#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #aBonbonnement

Vrijdag 23-10-2020

Iets lekkers bij de koffie... Ja, dat is luxe. En af en toe zó verdiend! Vind je een bonbon dan te bijzonder? Misschien is een slagroomtruffel dan een idee? 

Handgemaakt, met bourbon vanille uit Madagaskar: Echt een lekkernij! Naar wens omwikkeld met puur of melkchocolade en heerlijke cacao. Ook verkrijgbaar in vegan / lactosevrije vorm. 

Voor EUR 2,75 heb je al 100 gram. Vind je dat te weinig? je betaalt EUR 5,45 voor 200 gram. De manieren om contact met ons op te nemen zijn divers: muskenschocolade@outlook.com (email), 06-36178416 (telefoon of WhatsApp) of via de website www.chocolaterie-mucho.nl.Vanzelfsprekend kun je ook een bericht achterlaten via Facebook Messenger of privé bericht op Instagram.

Dinsdag 20-10-2020

Never give up!

We kregen het verzoek om een aantal familieleden/kennissen van een dame te verrassen met een doosje bonbons. Op de vraag wat er op het kaartje mocht, was de reactie dat het leuk zou zijn als er iets met een klavertje vier mogelijk was. Tja, natuurlijk kan dat! Een kaartje én een bonbon met een klavertje vier... Soms zou ik best graag een vlieg op de muur zijn om de gezichten te zien bij het ontvangen van dit lekkere poststuk!

#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #ChocoladeVerrassing #HetHoeftNietAltijdGrootTeZijn 
#BenieuwdNaarDeReacties #HetZijnDeKleineDingenDieHetDoen

Zaterdag 19-10-2020

Trots zijn we...Trots op de eerste 10 maanden van onze eigen chocolaterie... Trots op de reacties van tevreden klanten... Trots op de blije gezichten als een verrassing wordt afgeleverd... Trots dat we nu ook in de Topic staan :-)

Lees het volledige blad online: https://www.topic-magazine.nl/magazines

Woensdag 14-10-2020

Helaas blijkt het noodzakelijk: De Corona-maatregelen worden aanzienlijk aangescherpt. Social distancing en thuiswerken zijn weer de norm.

Om van de nood een deugd te maken, verwen je jezelf, je collega('s) of vriend(inn)en met een heerlijke reep chocolade van Chocolaterie Mücho (EUR 4,25). En je hoeft nu niet te delen! ;-)

* Puur (met cacaonibs)
* Melk (met noten)
* Wit (met gedroogd fruit)
* Karamel (met zeezout)

De reep past door de brievenbus, de ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn als het wordt bezorgd. 

Gratis bezorging in Groesbeek, Berg en Dal, Bredeweg en De Horst.

#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #ChocoladereepExtra #ChocoladeHelpt

Zaterdag 10-10-2020

Ken je iemand die veel moeite heeft met de nieuwe Corona-maatregelen? Iemand die het zwaar heeft, door eenzaamheid, door werkdruk, door mantelzorg? En wil je hem of haar laten merken dat je aandacht hebt voor de situatie waarin hij/zij zich bevindt? 

Onze doosjes met 4 bonbons passen door de brievenbus. Je hoeft er zelf de deur niet voor uit, en de ontvanger hoeft niet thuis te zijn. Je wordt 'ontzorgd': je hoeft alleen de adresgegevens door te geven en wij regelen de rest!

Voor EUR 4,25 (doosje 4 bonbons) en EUR 1,82 porto heb je al zo'n leuke verrassing bij iemand in Nederland op de mat liggen!

Donderdag 08-10-2020

Wie denkt er nu al aan Sinterklaas en Kerst.. het is pas (net) oktober! 

ik hoor het je denken. En je hebt gelijk! En toch zitten we bij Chocolaterie Mücho alweer volop in de voorbereidingen. 

Mocht ook jij je toch al voorzichtig gaan oriënteren, laat dan de volgende ideetjes eens de revue passeren: 
- adventkalender
- chocolade pepernoten
- chocoladeletter (gevuld, of 'gewoon' chocolade)
- gemengde bonbons
- kerstkransjes

Neem eens een kijkje op www.chocolaterie-mucho.nl of slenter door onze afbeeldingen op Facebook of Instagram. 

#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #SinterKerst #Chocoladeletter #ChocoladeAdventskalender

Maandag 05-10-2020

Helaas zijn de ontwikkelingen met betrekking tot het vervelende Corona-virus weer zorgwekkend. De nieuwe cijfers liegen er niet om. 

Voor sommigen is het een eenzame tijd. Zeker nu de dagen ook weer snel korter worden. Wil je iemand laten merken dat er aan hem of haar wordt gedacht? Verras dan eens met chocolade. Bijvoorbeeld een doosje van 4 lekkere bonbons, of een zakje slagroomtruffels. 

Om je vingers bij af te likken!  

#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #ChocoladeHelpt #Bonbons #slagroomtruffels

Vrijdag 03-10-2020

Er is al weer een maand voorbij en komend weekend is het weer tijd voor de aBONBONnementjes. Verheug jij je er ook al zo op? De smaken zijn weer verrassend (en) lekker. 


Wil jij je ook laten verrassen? Of wil je iemand anders overvallen met een lekker cadeautje? Dat kan! We regelen het graag voor je. In Groesbeek, Berg en Dal, De Horst en Bredeweg bezorgen we gratis. Het kan ook per briefpost verstuurd worden: het past door de brievenbus. 


Wil je iemand laten weten dat je (nog altijd) aan hem/haar denkt? Kies eens voor een aBONBONnement. Of een "los"  doosje met 4 bonbons. 


#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #ChocoladeHelpt #aBONBONnement #LekkerWatChocoladeKanDoen

Zaterdag 26-09-2020

De geschiedenis van de chocoladeletter begint bij het maken van letters gemaakt uit brooddeeg en andere eetbare materialen.


Vanaf nu kun je je letter ook kopen bij Chocolaterie Mücho! We hebben alleen de letter S (120 gram), maar dan wel diverse smaken: 

- puur, melk, wit: EUR 4,95

- ruby, karamel:   EUR 5,95

- puur, melk, wit (gevuld met mokka / dulce de leche of hazelnoot):          EUR 6,95


#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #SinterklaasChocolade

Donderdag 17-09-2020

De dagen worden alweer snel korter, wat toch duidelijk een aankondiging is van gezellige avonden. Maar misschien ook eenzamere dagen. Nu COVID-19 nog wel even haar tentakels zal blijven uitsteken naar ons allen, is het een goed moment om alvast na te denken over hoe je je medewerkers een hart onder de riem kunt steken, of een keer extra kunt verwennen. Dit hoeft niet altijd iets groots te zijn; wat vaker een klein gebaar doet ook al veel goed. Vanzelfsprekend hebben wij verschillende opties, maar sinds kort hebben we ook de mogelijkheid om onze bonbons individueel te verpakken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. We komen graag met je in contact!#LekkersUitGroesbeek #ChocoladeHelpt #ChocolaterieMücho #BonbonsGroesbeek

Zondag 13-09-2020

Er komen nog wat erg mooie dagen aan: lekker zonnig, zomerse temperaturen... Op zulke dagen wil je misschien nog niet aan de herfst (of zelfs winter) denken. Of juist wél! Knusse avonden, kaarslicht, haardvuur, gezellig verlichte straten. 

En dan de feestdagen: Sinterklaas en Kerstmis! Heb je inspiratie nodig voor een cadeau, ben er op tijd bij. Dan kun je dat afstrepen op je to-do list!

Hierbij alvast wat ideetjes...
-Chocoladepepernoten
-Chocolademunten
-Adventskalender
-Luxe schaal met bonbons

#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #Bonbons #VoorbereidenVoorKerst #ChocoladePepernoten #Adventskalender #SchaaltjeBonbons

Zaterdag 05-09-2020

Alles staat alweer klaar voor de bezorg-ronde van de aBONBONnementjes... zijn jullie er klaar voor? 

Leuk cadeau-ideetje, zeker in deze tijd, waarin het vieren van een feestje wat lastiger is. De ontvanger krijgt maandelijks een doosje van 4 bonbons. De feestelijkheden duren dan dus gewoon wat langer! 

#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #aBONBONnement #ChocoladeAltijdEenGoedIdee

Donderdag 03-09-2020

Lekker bezig met voorbereidingen voor eind van het jaar. 
En dit is maar 1 van de dingen die komen gaan... Houd ons in de gaten...

#ChocolaterieMücho #LekkersUitGroesbeek #VoorbereidenVoorKerst #LeukeIdeeënMetChocolade

Vrijdag 21-08-2020

Zo, de vakantie zit er weer op! Wat hebben we een mooie zomer gehad. Naast de nodige ontspanning, zijn we ook weer bezig geweest met wat nieuwe dingen, én voorbereidingen voor de feestdagen die ook alweer snel dichterbij komen...

Houd onze pagina in de gaten; meer nieuws volgt snel!

Zaterdag 25-07-2020

Onze vakantie zit er weer op, helaas. Ondanks de regen van vandaag, is de temperatuur nog prima om buiten een kopje koffie te drinken met wat lekkers .... 


Als jij nou ook zin krijgt in bonbons, dan weet je ons te vinden! We zijn bereikbaar via telefoon, WhatsApp, Facebook, Instagram, e-mail en de webshop!


#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #BonbonsGroesbeek #MuchoMücho

Dinsdag 14-07-2020

Onze webshop is live! 


Zojuist is op onze website www.chocolaterie-mucho.nl ook de webshop gelanceerd! Hierop zie je de meest verkochte, standaard producten en kun je ook direct bestellen. 


Vanzelfsprekend kun je ook nog altijd op de andere manieren bestellen: persoonlijk, telefonisch, per WhatsApp, via Facebook, Messenger of per e-mail


#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #BonbonsGroesbeek #Trots #MüchoLanceertWebshop

Vrijdag 10-07-2020

Het is zomervakantie! 

De laatste schooldagen zijn voorbij, de kinderen hebben vakantie! De afgelopen week hebben we heel veel bedankjes mogen voorbereiden voor de leerkrachten, sportbegeleiders, dansjuffen en coaches... Dit was ontzettend leuk om te doen! Hopelijk was het geven net zo leuk.

We wensen iedereen een fijne zomer, hopelijk met veel mooi weer

Woensdag 08-07-2020

𝒁𝑶𝑴𝑬𝑹
Meestal denk je dan niet zo snel aan chocolade als cadeautje. Maar ja... wat dan? Bloemen is ook niet zo geschikt, als de temperaturen oplopen. Wijn of bier is ook niet altijd gepast of wenselijk. 


Wij hebben de oplossing! Wat dacht je van een 𝒂𝑩𝑶𝑵𝑩𝑶𝑵𝒏𝒆𝒎𝒆𝒏𝒕 of 𝒄𝒂𝒅𝒆𝒂𝒖𝑩𝑶𝑵𝑩𝑶𝑵 van Chocolaterie Mücho? Beide zijn in te zetten vanaf iedere gewenste datum. Dus geen gesmolten chocolade in cadeauverpakking, maar gewoon een leuk cadeautje voor ieder weertype :-)

#LekkersUitGroesbeek #aBONBONnementMücho #CadeauBONBONMücho #ChocolaterieMücho #LeukCadeauIdee

Zondag 05-07-2020

 𝐘𝐞𝐬! 𝐃𝐞 𝐰𝐢𝐧𝐧𝐚𝐚𝐫𝐬 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐛𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝!

Eerder deze week schreven we een actie uit in het kader van onze nieuwe vegan / lactosevrije vanilletruffels en kokostruffels. 

Hierbij de drie winnaressen van het proefpakketje. Nemen jullie alsjeblieft contact met ons op om het in ontvangst te kunnen nemen?

Zaterdag 04-07-2020

De laatste schoolweek begint bijna... 

Nog snel een bedankje nodig voor de leerkracht van je kind(eren)? Wees er dan nu snel bij, voordat het te laat is. 

4 bonbons @ EUR 2,00
4 slagroomtruffels @ EUR 2,00
6 chocoladebrokken @ EUR 1,50

We doen hier gratis een kaartje bij, al dan niet met foto van je kind. 

#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #BedanktJuf #BedanktMeester #BijnaZomervakantie #BonbonsGroesbeek

Donderdag 02-07-2020

Nieuw - Nieuw - Nieuw

Ja, je ziet het goed... alweer iets nieuws!

Vanaf vandaag hebben we ook 𝒗𝒂𝒏𝒊𝒍𝒍𝒆𝒕𝒓𝒖𝒇𝒇𝒆𝒍𝒔 (op basis van sojamelk) en 𝒌𝒐𝒌𝒐𝒔𝒕𝒓𝒖𝒇𝒇𝒆𝒍𝒔 (op basis van kokosmelk). Deze lijken op slagroomtruffels, maar zijn vegan / lactosevrij! De eerste reacties zijn erg positief.

Reageer per mail met "ik wil wel proefpersoon zijn", of op Fb of instagram en deel dit bericht op Facebook of Instagram. Uit de geïnteresseerden zullen we zondagavond 05-07 om 19 uur 3 willekeurige gelukkigen kiezen die deze twee nieuwe varianten gratis mogen uitproberen.

Dinsdag 30-06-2020


De eerste leidsters zijn vandaag al verwend met een klein cadeautje... Het is zo leuk om bezig te zijn met het voorbereiden van deze bedankjes!

Wil jij ook nog snel wat regelen voor de leerkracht, sportleider, taxichauffeur, namens je kind(eren)? Wat denk je van 4 slagroombonbons (EUR 2,00), 4 bonbons (EUR 2,00), of 6 chocoladebrokken (EUR 1,50)? 

Neem contact met ons op via DM, e-mail (muskenschocolade@outlook.com), WhatsApp of telefoon (06-36178416) en we gaan graag voor je aan de slag!

Zaterdag 27-06-2020

Ben jij al aan het aftellen? Of je kind(eren)? De vakantie is duidelijk in aantocht... De laatste loodjes!


Wil jij de leerkracht(en) van je kind in het zonnetje zetten? Die lieve dansjuf? Sporttrainer? 


Speciaal voor het kleine gebaar, hebben wij leuke pakketjes bedacht (welke dan ook klein geprijsd zijn). Voor max EUR 2,00 heb je handgemaakte slagroomtruffels (4 stuks) , bonbons (4 stuks) of chocoladebrokken (6 stuks). En allemaal uit ons eigen Groesbeek! Lokaler dan dat kun je het niet krijgen... 


#LekkersUitGroesbeek #Mücho #ChocoladeVoorDeJuf #ChocoladeVoorDeMeester #BijnaSchoolvakantie

Dinsdag 23-06-2020

Wat een bijzonder schooljaar is dit geweest... en nu is het bijna achter de rug. De laatste maanden waren zwaar, voor zowel ouders, kinderen alsook voor leerkrachten. 


Op afstand proberen kinderen te begeleiden en ook ouders te motiveren. Zorgen dat er nog wat geleerd wordt, maar dat het ook leuk blijft, voor iedereen. Ga er maar aan staan!


Wil jij je waardering uitspreken voor die ene leerkracht, met gewoon een kleinigheidje? Of juist voor die ene ouder, die het extra zwaar heeft gehad? Of de leider/leidster op de BSO of Kinderopvang? 


Chocolaterie Mücho biedt een aantal opties met extra kleine prijsjes om het ook leuk te houden als je meer mensen wilt bedanken. We verzorgen ook een leuk kaartje, al dan niet met een fotootje van je kind(eren).


Slagroomtruffels (4 stuks) of bonbons (4 stuks) voor EUR 2,00 of chocoladebrokken (6 stuks) voor EUR 1,50. 


#BedanktMeester #BedanktJuf #EindeSchooljaar #ChocolaterieMücho #LekkersUitGroesbeek #BonbonsGroesbeek #Mücho

Zaterdag 20-06-2020

De kinderen gaan pas net weer naar school en toch is over een paar weken het schooljaar alweer voorbij. Wil je de leerkracht bedanken voor een bijzonder jaar? Of voor de hulp aan je kind(eren) in deze lastige tijd?

Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een aantal producten in kleinere verpakkingen: 
* 4 chocoladetruffels (€2,00)
* 4 bonbons (€2,00)
* 6 chocoladebrokken puur, melk, wit of een mix (€1,50)


Vanzelfsprekend zijn onze reguliere producten ook nog altijd een optie ;-)


#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #BedanktJuf#BedanktMeester #BonbonsGroesbeek #LekkerLokaalGroesbeek

Woensdag 17-06-2020

Afgelopen week een bestelling mogen afleveren met een doosje gemengde bonbons en een zakje truffels. Hierbij is zichtbaar dat onze huisstijl steeds meer vorm krijgt en  hopelijk ook een beetje herkenbaar wordt. 

Mücho-blauw past bij jou :-)


Past het ook bij je vader? Geen tijd te verliezen, want Vaderdag is al over 4 dagen!


#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #MüchoBlauw #Bonbons #Müskenschocolade

Maandag 15-06-2020

Ongeveer 3 weken geleden kregen we de vraag of we iets leuks konden maken voor een dame die geslaagd was voor haar opleiding: Natuurlijk kunnen we dat! Het liefst iets met slagroomtruffels en witte chocolade... 

Zie hieronder het resultaat. Een hart van witte chocolade, gevuld met mini-slagroomtruffels, aangevuld met wat losse truffels en chocoladebrokjes van melkchocolade met hazelnoot, en dit alles op een schaaltje aangeleverd. 


Zowel de gevers als de ontvangster waren erg tevreden. En daar worden wij dan weer heel blij van! 


#LekkersUitGroesbeek #ChocolatrieMücho #Geslaagd #Slagroomtruffels

Zaterdag 13-06-2020

Lieve vaders... nog 8 nachtjes slapen... zijn jullie al aan het aftellen? Als je dól bent op chocolade, en je kind(eren) of partner nog een hint nodig hebben: laat dan eens voorzichtig (of opzichtig) deze post zien ;-)

We hebben overheerlijke slagroomtruffels, naast onze andere welbekende chocoladeproducten. En vergeet dat bijzondere pakket niet, in samenwerking met Brouwerij d'n Drul: bierbonbons, gemaakt met hun speciaalbier Sgoer. 

Wacht niet te lang...


#BrouwerijDnDrul #ChocolaterieMücho #LekkersUitGroesbeek #Bierbonbons #VadersLustenOokChocolade

Woensdag 10-06-2020

Wist je dat bier en chocolade een goede combi zijn?! Chocolaterie Mücho heeft heerlijke bonbons gemaakt met vulling van Sgoer van Brouwerij D’n Drul
Heerlijk zoet met een mooi bittertje speciaal voor vaderdag. 

Bestel nu, allerlei variaties mogelijk.

#BrouwerijDnDrul #ChocolaterieMücho #LekkersUitGroesbeek #Bierbonbons

Maandag 08-06-2020

Vaderdag... nog krap twee weken en dan mogen alle vaders van Nederland weer verwend worden! 


Nog op zoek naar een lekker cadeautje? Wat dacht je van chocolade ;-)


Chocoladebrokken, bonbons, slagroomtruffels, puzzelstukjes, een 𝙖𝘽𝙊𝙉𝘽𝙊𝙉𝙣𝙚𝙢𝙚𝙣𝙩 of een 𝙘𝙖𝙙𝙚𝙖𝙪𝘽𝙊𝙉𝘽𝙊𝙉? Neem contact met ons op en het wordt geregeld!


#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #Vaderdagbonbons #Keuzestress


Zaterdag 06-06-2020

Weer een ‘eerste keer’ vandaag... In onze nieuwe tasjes de eerste aBONBONement-houders blij gemaakt met heerlijke bonbons.

Deze maand Tutti Frutti, Framboos, Sinaasappel en Choco-Caramel.

Wil jij ook iedere maand verrast worden met een doosje van 4 bonbons? Of wil je het iemand cadeau doen? 

Neem contact met ons op voor een aBONBONnement!

Vrijdag 29-05-2020

In de categorie "Nieuwe dingen", introduceren we nu het volgende nieuwigheidje: 𝘀𝗹𝗮𝗴𝗿𝗼𝗼𝗺𝘁𝗿𝘂𝗳𝗳𝗲𝗹𝘀.

Gemaakt met premium bourbon vanille uit Madagaskar, dus geen aroma of andere smaakstof. 

Voor EUR 5,45 heb je al 200 gram!#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #Bonbons #ChocolateLover #Mücho #Slagroomtruffels

Woensdag 27-05-2020

Behalve de producten die je al van ons kent, hebben we vanaf nu ook de cadeauBONBON

Vanzelfsprekend is de waarde volledig door jou te bepalen. Daarnaast past het natuurlijk door de brievenbus, dus ideaal om eventueel op te sturen naar de ontvanger!


#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #Bonbons #ChocolateLover #Mücho #CadeauBONBON

Zondag 24-05-2020

Het is even een weekje wat rustiger geweest op onze social media... maar we hebben niet stilgezeten! Naast brainstormen voor vaderdagcadeaus en het ons oriënteren op nieuwe verpakkingen, zijn we ook bezig geweest met het aBONBONnement


Nee, dat is geen spelfout! Met het aBONBONnement aBONBONneer je je op een vooraf afgesproken aantal bonbonmomenten. In iedere eerste week van de maand ontvang je dan een doosje met 4 bonbons in verrassende smaken. 


Leuk cadeau-idee, voor jezelf, of voor iemand anders! 

In Groesbeek, Breedeweg, Berg en Dal en De Horst wordt het gratis bezorgd. Opsturen van bonbons is in de maanden juli, augustus en september vaak wat lastiger vanwege de (hopelijk) warmere dagen, maar daarna is opsturen per briefpost ook weer een optie en kun je het dus ook cadeau doen aan iemand die niet in de regio woont. 


* voor opsturen buiten de genoemde plaatsen, berekenen we de portokosten (EUR 2,76).


#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #Bonbons #ChocolateLover #Mücho #aBONBONnement

Woensdag 13-05-2020

Nu Moederdag en De Dag van de Zorg voorbij zijn, hebben we vanmiddag eens de tijd genomen om verschillende (nieuwe) verpakkingen de revue te laten passeren. Leuk en ook lastig om een keuze te maken! Hele mooie dingen gezien... Houd ons in de gaten voor het nieuws wat komen gaat!


#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #Bonbons #ChocolateLover #Mücho #NieuweDingenKomenSnel

Donderdag 07-05-2020

Nog snel een cadeautje nodig voor Moederdag? Aanstaande zondag is het al zover!

Er zijn nog altijd verschillende mogelijkheden, zie hiervoor onze eerdere posts. 

Daarnaast starten we ook met een aBONBONnement: elke maand een doosje van 4 bonbons, iedere keer andere smaken. Een aBONBONnement voor 3 maanden kost EUR 12,50*. Voor 6 maanden betaal je slechts EUR 24,-*. Op deze manier kun je je (bonus)moeder blíjven verrassen. 💕


Neem contact met ons op via mail (muskenschocolade@outlook.com) of telefonisch/whatsapp (06-36178416).

*) exclusief verzendkosten. In Groesbeek, Berg en Dal, de Horst en Bredeweg wordt het gratis geleverd.

Zondag 03-05-2020

(Bonus-)Moeders: het aftellen is begonnen... nog maar 7 nachtjes slapen en dan is het MOEDERDAG!

Tijd om nog even een laatste hint te geven aan manlief (als jullie kroost nog te klein is) of aan de kinderen om snel nog een cadeautje te regelen. 

Chocolaterie Mücho heeft ideeën voor de grote en kleine beurs:
- Puzzelstukjes (130 gram - EUR 3,95)
- Chocoladebrokken (125 gram - EUR 4,25)
- 4 bonbons (EUR 4,95), als brievenbuspost te versturen
- Bonbons (100 gram - EUR 6,95)

Vanzelfsprekend kunnen bovengenoemde producten nog in gewicht uitgebreid worden!

Donderdag 30-04-2020

Note to self:

10 mei Moederdag. Cadeautje bestellen!


Wat dacht je van deze opties? 

- Moederdagmok, met 10 chocoladereepjes in diverse smaken

     EUR 9,95. NOG MAAR 2 BESCHIKBAAR!

     Mogelijk met roos, tegen meerprijs

- Moederdagbonbons, ook per brievenbuspost te versturen 

     EUR 4,50.

- Puzzelstukjes (puur-melk-wit), voor de moeder die toch altijd alles uitpuzzelt: 

     EUR 3,95

Dinsdag 28-04-2020

Is je moeder dól op legpuzzels...? Of ken je iemand die zich tijdens de beperkte mogelijkheden buitenshuis, volledig heeft toegelegd op puzzelen? 

Dan is dit misschien ook nog een leuk ideetje! Op de foto alleen in wit, maar vanzelfsprekend is dit in alle smaken verkrijgbaar (puur-melk-wit-caramel en ruby), of in een mix.

Zaterdag 25-04-2020

Zoals beloofd, hierbij de foto van het doosje van 4 bonbons. Speciaal voor Moederdag. Of gewoon om te laten merken dat je ❤️ naar iemand uitgaat...

Dit doosje is gevuld met bonbons in de smaken hazelnoot, pistache, sinaasappel en bosbes-sourz (de laatste is met alcohol). Op verzoek kan ook een andere mix van deze smaken gemaakt worden. 

De prijs van dit schattige cadeautje is €4,50. Het past door de brievenbus, als je het zou willen opsturen. Laat dat dan even weten, dan zorgen wij ook voor de verzendenvelop. We kunnen ook de verzending voor je doen, dan komt er €2,73 portokosten bij.

Woensdag 22-04-2020

Nog 2,5 week en dan is het Moederdag. Hopelijk kun je je moeder dan weer een knuffel geven. Maar in ieder geval kun je haar blij maken met lekkere chocolade van Chocolaterie Mücho! 
Op deze foto's zie je voorbeelden van mogelijke moederdagcadeaus: 


- 10 reepjes in een leuke mok voor EUR 9,95. De beschikbare smaken zijn puur-cacaonibs, melk-hazelnoot, wit-kokos-vijg, karamel-zeezout, ruby-cranberry.
Let op: van deze mokken is slechts een beperkte voorraad.


- een zakje met 125 gram chocoladebrokken voor EUR 4,25. De beschikbare smaken zijn puur-cacaonibs, melk-hazelnoot, wit-kokos-vijg, karamel-zeezout, ruby-cranberry. 


- gemengde bonbons, in de door jouw gewenste hoeveelheid en smaak, voor EUR 6,95 per 100 gram.


- 4 gemengde bonbons, in hartvorm, voor EUR 4,50 (foto volgt).


Indien gewenst kunnen we ook een rode roos voor je verzorgen (tegen meerprijs). Je cadeau kan op verzoek gratis worden bezorgd in de gemeente Berg en Dal.

Zondag 12-04-2020

We wensen jullie allemaal hele fijne Paasdagen!

Zaterdag 11-04-2020

Gisteren hebben we een cadeautje ontvangen van een klant... Erg leuk, Button Kuup! Bedankt 😊 

#trots #ChocolaterieMücho #LekkersUitGroesbeek #Button Kuup 

Dinsdag 07-04-2020

Samen met La Touche Magique weer een smakelijke verrassing mogen verzorgen. Welke werkgever gaat zijn werknemers hiermee verblijden...?

#trots #ChocolaterieMücho #LekkersUitGroesbeek #LaToucheMagique #Pasen

Vrijdag 03-04-2020

Paaseieren zijn altijd lekker, maar vooral als ze zo goed gevuld zijn! Het lijken wel verrassingseieren, alleen een stukje groter en zonder speelgoedje :-)

#Paaseitjes #ChocolaterieMücho #LekkersUitGroesbeek #Pasen #LeukeOpdrachten


Dinsdag 31-03-2020

Afgelopen weekend een mooie kans gekregen van La Touche Magique, welke we niet konden laten lopen... deze bestelling voor 370 pakketjes is nu bijna klaar en kunnen we weer verder met de bestellingen voor Pasen. 

Als jij nog wat wilt bestellen voor Pasen, wees er snel bij! 

#MoeMaarVoldaan #NogEvenDoorgaan #LekkersUitGroesbeek#ChocolaterieMücho #MooieOpdracht


Vrijdag 27-03-2020


Afgelopen week nog een bestelling mogen afleveren. We hopen dat de ontvangers zullen blij zijn met een lekkere verrassing!

#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #Bonbons #ZoWilIkOokWelVerrastWorden


Dinsdag 24-03-2020


Iedereen moet zich aanpassen in deze tijd van crisis. Afstand houden, social distancing, hard werken, nog harder werken, of juist niet werken, terwijl je zo graag wilt!   


Speciaal voor een afdeling in het Radboud Ziekenhuis heeft Paul een lekkernij gemaakt... Hopelijk biedt het hen een steuntje in de rug!


#LekkersUitGroesbeek #ChocoladeBiedtTroost #WorkAndEnjoyChocolate #ChocolaterieMücho


zondag 22-03-2020


Paaseitjes... 
Ruby
Puur
Caramel
Melk
Wit

Je hebt al 150 gram handgemaakte paaseitjes voor EUR 4,95.

#LekkersUitGroesbeek #PasenKomtEraan #Pasen #ChocoladeBiedtTroost


Woensdag 18-03-2020


Zit je in quarantaine? Ben je thuis aan het werk en heb je wat extra stimulans nodig? Of ken je iemand die wel een beloning verdient of steuntje in de rug nodig heeft? Chocolade biedt troost... Chocolaterie Mücho bezorgt met liefde in Groesbeek, Bredeweg, de Horst en Berg en Dal.

Voor EUR 6,95 heb je al een mooi doosje gemengde bonbons (100 gram).

Bel of whatsapp (06-36178416) of e-mail (muskenschocolade@outlook.com) of stuur een pm en we gaan aan het werk!

#LekkersUitGroesbeek #ChocolaterieMücho #SteuntjeInDeRug #BonbonsZijnAltijdGoed


Zaterdag 14-03-2020

Over een maand is het Pasen. Chocolade is traditioneel versmolten met dit feest. Een gezellig samenzijn met vrienden, familie, collega's... Neem eens paaseitjes van Chocolaterie Mücho mee: succes gegarandeerd! De paaseitjes worden gemaakt in puur, melk, wit, ruby en melk-karamel. Voor bedrijven zijn er nog aanvullende mogelijkheden, we bespreken graag de opties met je!#Pasen  #ChocolaterieMücho #LekkersUitGroesbeek #Chocolade #ChocoladePaaseitjes

Donderdag 05-03-2020

PASEN


"Een paasei is een versierd ei of chocolade-ei, dat op sommige plaatsen met Pasen wordt verstopt. Het verstoppen stamt uit de Germaanse traditie om eieren, als symbool van vruchtbaarheid, in akkers te begraven zodat deze akkers op hun beurt vruchtbaar zouden worden"


De eieren van Chocolaterie Mücho zou ik niet in de akker begraven... maar gewoon lekker opeten! Vandaag de eerste proefjes gemaakt. En door mij zijn ze zeker goedgekeurd!


De paaseieren zullen binnenkort voorradig zijn in de smaken: 

- puur

- melk

- wit

- ruby

- melk-karamel


#pasen #paaseieren #paaschocolade #ChocolaterieMücho #SmullenVanChocolade #LekkersUitGroesbeek

Woensdag 26-02-2020

Mooie woorden van #La Touche Magique:

Vanochtend een post met cadeaus die je met Pasen kunt geven. Chocolade is een van die geschenken. Het smaakt en doet het trouwens niet alleen met Pasen goed, altijd wel eigenlijk.


Vorige week sprak ik Chantal Müskens uit Groesbeek. Zij heeft een sublieme bijbaan; de bonbons proeven die haar man Paul maakt. Haha, heerlijk toch.
Het woord bonbon komt uit het Frans en betekent letterlijk “goedgoed”. Nou, dat kan je in deze wel zeggen. Een heerlijke lekkernij, die er ook nog ‘ns fantastisch uitziet. Ook ik heb ze samen met een vriendin mogen proeven en we waren het er unaniem over eens; “aanrader”. 
Chantal vertelde me dat er diverse smaken verkrijgbaar zijn, dus voor ieder wel wat wils. 

Een cadeautip dus, deze heerlijke lekkernij van MÜCHO die nu ook via La Touche Magique verkrijgbaar is. Echt iets heel anders dan de gangbare doosjes die je in de supermarkt aantreft. Hier proef je niet alleen dat er aandacht aan is besteed, ook is dat te zien aan de uitstraling van de bonbon; een mix van mooie kleuren en vormen. 

Wanneer je ze cadeau kunt doen? Nou, wat denk je van Secretaressedag, Pasen, een verjaardag en zo kan ik nog wel even doorgaan. Grotere aantallen? Passend bij het bedrijf? Alles is bespreekbaar en we gaan samen kijken wat de mogelijkheden zijn. 085-060 24 68 (ook voor WhatsApp)

#cadeau #bonbons #chocolade #geschenk #secretaressedag #Pasen#verjaardag #verjaardagscadeau #mücho

Woensdag 26-02-2020


Carnaval is voorbij... en vasten is zó zonde met zo’n heerlijke chocolade!

Paul is weer aan de slag gegaan vandaag:
limoncello, hazelnoot en sinaasappel ✅

Dinsdag 11-02-2020

All you need is LOVE...  ❤️
... and CHOCOLATE!

Vanaf nu verkrijgbaar: pistache


Zondag 26-01-2020

Vandaag heeft Paul een aantal bonbons gemaakt, voor Valentijnsdag...

De bonbons op deze foto zijn gevuld met bosbes-Loimu en sinaasappel 😍. Er volgt snel meer!


#lekkerlekker #puursinaasappel #melkbosbesloimu #liefde #chocolatelove


Zondag 26-01-2020

Vandaag heeft Paul een aantal bonbons gemaakt, voor Valentijnsdag...

Onderstaande bonbons zijn gevuld met bosbes-Loimu en sinaasappel 😍. Er volgt snel meer!


#lekkerlekker #puursinaasappel #melkbosbesloimu #liefde #chocolatelove


Woensdag 22-01-2020

Wist je dat...

- onze bonbons huisgemaakt zijn;

- deze niet in de koelkast bewaard moeten worden;

- we ook chocoladeboontjes hebben;

- ook chocoladelepels (voor heerlijke chocolademelk) verkopen;

- we erg blij zijn met jullie complimentjes
- we benieuwd zijn naar de smaak die jullie nog missen.

Zondag 19-01-2020


Nog 25 dagen tot Valentijnsdag!

Ben je op zoek naar een cadeautje? Wij kunnen je helpen... chocolade werkt altijd... ❤️

#dedagenaftellen #countdown #lekkerlokaal #chocolade #Mücho

Woensdag 15-01-2020

14 februari... VALENTIJNSDAG... Mücho is begonnen met de voorbereidingen! De eerste test-bonbons zijn gemaakt (sinaasappel: echt een aanrader) en er zullen de komende dagen nog verschillende vormen bij komen. Vanaf 27 januari zullen we een aantal smaken in speciale Valentijnsbonbons beschikbaar hebben. Vanzelfsprekend is ook de verpakking dan aangepast voor deze speciale gelegenheid...


Zondag 12-01-2020

Soms horen we dat het niet helemaal duidelijk is hoe onze bonbons besteld kunnen worden... 

Je kunt ons een bericht sturen via Facebook, Instagram, onze website (www.chocolaterie-mucho.nl), per e-mail (chocolademuskens@outlook.com), bellen of whatsappen (06-36178416).

De volgende smaken zijn sowieso te bestellen (niet altijd alles op voorraad): 

* Puur - Bosbes Loimu  
* Puur - Cacaonibs
* Puur - Choco Karamel
* Puur - Mokka
* Puur - Sinaasappel (volgt snel)

* Melk - Baileys
* Melk - Dulce de leche
* Melk - Hazelnoot
* Melk - Salty Caramel
* Melk - Salty Caramel truffel


* Ruby - Framboos (volgt snel)


* Wit - Limoncello
* Wit - Limoncello truffel
* Wit - liquor43

* chocoladeboontjes in wit, ruby, melk, puur en karamel
* chocoladelepels in melk, melk-hazelnoot, puur en puur-hazelnootDaarnaast staan we vanzelfsprekend open voor suggesties! Als je een smaak erg lekker vindt, welke we (nog) niet aanbieden: vragen staat vrij; vraag het ons en we bespreken de mogelijkheden! Dat geldt ook als je liever een andere chocoladesoort hebt bij een bepaalde smaak.

#chocolade #bonbons #genieten #hoebestellen#opallerleimanierenbereikbaar #enthousiastVrijdag 10-01-2020

Nú op voorraad... 

Dulce de Leche
Hazelnoot Praliné
Mokka
Liquor43Woensdag 08-01-2020

Het nieuwe jaar is in volle gang, het gewone leven is weer begonnen. Weer aan het werk, kinderen weer naar school... en dan word je wel eens geconfronteerd met lastige vragen. Hierbij het antwoord 😉

Zaterdag 04-01-2020

Afgelopen vrijdag op de nieuwjaarsborrel en gisteren in de buurt wat mensen mogen verrassen... een impressie van ons assortiment, met een chocoladelepel, chocoladeboontjes en een bonbonnetje. De reacties waren hartverwarmend!

Vrijdag 02-01-2020

Allereerst willen we jullie natuurlijk een goed, gelukkig, smaakvol 2020 toewensen!
Mücho heeft 2019 afgesloten met een knal. We waren maar net van start en hebben ontzettend veel mensen blij mogen maken met handgemaakte bonbons. Van Groesbeek, tot zelfs ver in Zwitserland! 🙂. 
Bij deze willen we jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen, de fijne, bemoedigende woorden en de geweldige terugkoppelingen. 
Ook in 2020 staan we weer open voor ideeën, bestellingen en recensies. Hopelijk tot snel!

Maandag 23-12-2019

Bijna klaar voor vandaag... 
- dulce de leche
- liquor 43
- pecannoot
- gemengde chocoladeboontjes
- mokka

Donderdag 19-12-2019

Weer een productieve dag gehad! 
-Baileys
-Cacao-nibs
-Vanille-honing
-Liquor 43
-Dulce de leche

-Bosbes Loimu

woensdag 18-12-2019

Er staan weer een paar bestellingen klaar... Wat leuk om mensen hier blij mee te maken en de enthousiaste reacties te horen!

Jullie recensies ontvangen we graag! En als je het goed vindt, plaatsen we deze dan ook graag op onze website en Facebook...

zondag 15-12-2019

Wauw, we hebben al heel wat bestellingen mogen ontvangen! Dank jullie wel... 
Jullie vertrouwen doet ons erg goed.
Dit weekend zijn we bezig geweest met het zoeken naar nieuwe verpakkingen én Paul is natuurlijk druk met het maken van verse (en nieuwe) bonbons! De foto's zijn toegevoegd op Facebook en in onze galerij. 
- Baileys
- Limoncello
- Mocca
- Koffieboontje